Τα… φώτα στους Κέιν και Έρικσεν

Έναν λόγο παραπάνω για να θυμούνται τη Σαββατιάτικη (9/9) νίκη απέναντι στην Έβερτον έχουν οι Χάρι Κέιν και Κρίστιαν Έρικσεν.



Τα… φώτα στους Κέιν και Έρικσεν

Οι δύο άσοι της Τότεναμ ήταν αυτοί που σημείωσαν τα τρία τέρματα της ομάδας του στο επιβλητικό πέρασμα από το «Γκούντισον Παρκ» (3-0) και πέρα από τους τρεις βαθμούς που πρόσφεραν στα «σπιρούνια», κατάφεραν να φτάσουν σε σημαντικές προσωπικές διακρίσεις.

Ο Χάρι Κέιν που βρήκε δις το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα έφτασε τα 101 τέρματα με τη φανέλα των «spurs» σε όλες τις διοργανώσεις. Τα συγκεκριμένα γκολ επετεύχθησαν σε 169 επίσημες συμμετοχές, αριθμός… τουλάχιστον ικανοποιητικός αν αναλογιστεί κανείς πως ο Τιερί Ανρί είχε χρειαστεί 12 παιχνίδια περισσότερα για να καταφέρει κάτι αντίστοιχο!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν από την άλλη, σημείωσε το δεύτερο γκολ απέναντι στα «ζαχαρωτά» και έγινε συγκάτοικος του Νίκλας Μπέντνερ στην πρώτη θέση των Δανών σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ με συνολικά 32 τέρματα. Ρεκόρ που λογικά θα μπορέσει να σπάσει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αφήνοντας πίσω τον συμπατριώτη του και νυν άσο της Ρόζενμποργκ.