«Έτοιμοι ενόψει Χάντερσφιλντ»

Έχοντας αγωνιστεί στην πλειοψηφία της καριέρας του για τη Λιντς, ομάδα του Γιορκσάιρ, ο άσος -πλέον- της Γουέστ Χαμ, Σαμ Μπάιραμ, είναι ο πλέον... ειδικός για να μιλήσει ενόψει της αναμέτρησης με τη Χάντερσφιλντ.



«Έτοιμοι ενόψει Χάντερσφιλντ»

Η πίεση είναι μεγάλη στις τάξεις της Γουέστ Χαμ μετά της τρεις σερί ήττες που έχει στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «σφυριά» πλέον καλούνται να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς απέναντι στη Χάντερσφιλντ, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Θέση για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να μην πάρει ο άσος των Λονδρέζων, Σαμ Μπάιραμ, ο οποίος επί 11 χρόνια αγωνιζόταν στη συμπολίτισσα των «τεριέ», τη Λιντς.

«Η Χάντερσφιλντ έχει ξεκινήσει καλά για να είμαι ειλικρινής και καλύτερα από ό,τι νόμιζαν πολλοί. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά το να έρθουν σε ένα μεγάλο γήπεδο όπως το δικό μας και να κοντραριστούν απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, αναμφίβολα είναι πρόκληση γι' αυτούς και δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά.

«Αυτό που βλέπεις στη Χάντερσφιλντ είναι ότι πάντα θα δουλέψουν σκληρά και προερχόμενοι από την Τσάμπιονσιπ, πρέπει να αποδείξουν πράγματα, κάτι που έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Θα είναι ένα δύσκολο τεστ, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι», ανέφερε στη συνέχεια.