Πρέμιερ Λιγκ – 4η αγωνιστικη (preview)

Μπορεί ο κύριος όγκος των αγώνων της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ να διεξήχθει το Σάββατο (9/9), ωστόσο η δράση στα γήπεδα συνεχίζεται, με δύο αναμετρήσεις που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.



Πρέμιερ Λιγκ – 4η αγωνιστικη (preview)

Αρχικά, στις 15:30, η Κρίσταλ Πάλας καλείται να πάρει την πρώτη της νίκη για τη φετινή σεζόν, μετά από τρεις σερί ήττες, που την κατατάσσουν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η πίεση για τον Φράνκ Ντε Μπουρ είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι το σημερινό ματς με την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ», αποτελεί την τελευταία του ευκαιρία για να σώσει τη θέση του στον πάγκο των «αετών». Σε καλύτερη κατάσταση οι «κλάρετς», οι οποίοι έχουν... ποικιλία αποτελεσμάτων στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν (νίκη-ήττα-ισοπαλία), με τους συνολικά τέσσερις βαθμούς που έχει, να τους έχει κερδίσει απέναντι σε Τσέλσι και Τότεναμ.

Στο άλλο ματς της ημέρας, στις 18:00, η Σουόνσι υποδέχεται στο «Λίμπερτι» τη Νιούκαστλ. Στον βαθμό βρίσκεται η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στην κατάταξη.

Μετά λοιπόν το νικηφόρο 2-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας την περασμένη αγωνιστική, οι «κύκνοι» επιθυμούν να «πατήσουν» πάνω στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, παίρνοντας ακόμα ένα «τρίποντο». Ανάλογη η κατάσταση και στις «καρακάξες», οι οποίοι προέρχονται από το εμφατικό 3-0 απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Το σημερινό (10/9) πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Μπέρνλι – Κρίσταλ Πάλας

Σουόνσι – Νιούκαστλ