Συνεχίζει αήττητος ο Σίλβα

Χωρίς ήττα μετά από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της φετινής Πρέμιερ Λιγκ παραμένει η Γουότφορντ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Σοαυθάμπτον με σκορ 2-0.



Συνεχίζει αήττητος ο Σίλβα

Από την ίδια αφετηρία εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του «Σεντ Μέρι» οι δύο ομάδες, έχοντας συλλέξει από πέντε βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του φετινού «μαραθωνίου».

Το συγκρότημα του Μάρκο Σίλβα ήταν ωστόσο αυτό που μπήκε στο γήπεδο με την απαιτούμενη ένταση, ελέγχοντας από το πρώτο λεπτό το ρυθμό του αγώνα. Ο Χοσέ Χολέμπας φρόντισε με κάποιες επικίνδυνες εκτελέσεις στημένων φάσεων να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου αλλά ο Ντουκουρέ ήταν αυτός που έβαλε τους φιλοενούμενους μπροστά στο σκορ με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Φόρστερ.

Η επιλογή του Πελεγκρίνο να περάσει στο ημίχρονο τον Τάντιτς στη θέση του Γουάρντ-Πράουζ δεν κατάφερε να δώσει τις απαραίτητες βοήθειες στον απομονωμένο Γκαμπιαντίνι. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, οι «Άγιοι» παρέμειναν ακίνδυνοι και στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε ένα δεύτερο «ξερό» σουτ, αυτή τη φορά από τον Γιάνμαατ, να «γράψει» στον πίνακα το 2-0 και να στείλει ουσιαστικά το ματς στον τελικό του προορισμό.

Στο 84ο λεπτό ο Σίλβα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ντίνι, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή εμφάνιση ενώ το ντεμπούτο του με τη φανέλα των γηπεδούχων σημείωσε ο Γουέσλεϊ Χεντ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Αλκμάαρ έναντι 15 εκατομμυρίων λιρών.

Οι συνθέσεις:

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Σέντρικ, Χεντ, Μπερτράντ, Ντέιβις, Ρομέου, Μπουφάλ (71’ Όστιν), Ρέντμοντ, Γουάρντ-Πράουζ (47’ Τάντιτς), Γκαμπιαντίνι (69’ Λονγκ)

Γουότφορντ: Γκόμεζ, Καμπασέλε, Καμπούλ (Μαριάπα), Κίκο (62’ Γιάνμαατ), Χολέμπας, Τσαλομπά, Ντουκουρέ, Καρίγιο, Κλέβερλι, Ριτσάρλισον, Γκρέι (84’ Γκρέι)