Football League – 6η αγωνιστική (preview)

Μετά τη διακοπή ελέω των εθνικών ομάδων, όλες οι «μικρές» επαγγελματικές κατηγορίες του «Νησιού», επιστρέφουν στο καθιερωμένο... ραντεβού του Σαββάτου.



Football League – 6η αγωνιστική (preview)

Τσάμπιονσιπ:

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η 6η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ, με την Ντέρμπι Κάουντι να «διαλύει» τη Χαλ, με 5-0, την Παρασκευή (8/9). Σήμερα, η Κάρντιφ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» για να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, κάνοντας παράλληλα το «6 στα 6». Έχοντας χαλάσει το νικηφόρο σερί της την περασμένη αγωνιστική, η Ίπσουιτς ελπίζει να επιστρέψει στις νίκες, παίρνοντας αποτέλεσμα στην έδρα της ΚΠΡ. Αήττητη παραμένει η Λιντς, που φιλοξενεί στο γήπεδό της την Μπέρτον Άλμπιον. Στους 10 βαθμούς βρίσκεται η Γουλβς, η οποία αντιμετωπίζει τη Μίλγουολ. Ενδιαφέρον παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό ανάμεσα στην Σάντερλαντ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Ντέρμπι Κάουντι – Χαλ 5-0

Αστον Βίλα – Μπρέντφορντ

Μπόλτον – Μίντλεσμπρο

Φούλαμ – Κάρντιφ

Λιντς – Μπέρτον Αλμπιον

Νόριτς – Μπέρμιγχαμ

Πρέστον – Μπάρνσλεϊ

ΚΠΡ – Ιπσουιτς

Ρέντινγκ – Μπρίστολ Σίτι

Σάντερλαντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Γουλβς – Μίλγουολ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Νότιγχαμ Φόρεστ

League One:

Μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής, η οποία «χάλασε» το νικηφόρο σερί της, η Πίτερμπρο οφείλει να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Μπράντφορντ. Στους 13 βαθμούς βρίσκεται και η Σριούσμπερι, η οποία έχει εντός έδρας δοκιμασία κόντρα στη Γουίγκαν. Από κοντά και η Τσάρλτον (12 β.) που μοιάζει να μπορεί να πάρει τη νίκη επί της Σάουθεντ. Την Μπλάκπουλ εντός έδρας αντιμετωπίζει η Σκάνθορπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Γουίμπλεντον – Πόρτσμουθ

Μπρίστολ Ρόβερς – Γουόλσολ

Τσάρλτον – Σάουθεντ

Φλίτγουντ Τάουν – Ολνταμ Αθλέτικ

Νορθάμπτον – Ντονκάστερ

Οξφορντ Γιουνάιτεντ – Τζίλιγχαμ

Πίτερμπρο – Μπράντφορντ

Πλίμουθ – Μίλτον Κέινς Ντονς

Ρότσντεϊλ – Μπλάκμπερν

Ρόδεραμ – Μπέρι

Σκάνθορπ – Μπλάκπουλ

Σριούσμπερι – Γουίγκαν

League Two:

Το αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών που «τρέχει» τη φετινή σεζόν θέλει να συνεχίσει η Έξετερ, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Φόρεστ Γκριν. Ανάλογη η κατάσταση και στην Στίβενεϊτζ, που επιθυμεί να επεκτείνει στις 4 τις σερί νίκες της, παίρνοντας το «τρίποντο» επί της Λίνκολν, εντός έδρας. Την Καρλάιλ υποδέχεται η Άκρινγκτον Στάνλεϊ. Στους 10 βαθμούς βρίσκεται και η Γουίκομ, η οποία φιλοξενείται στο «σπίτι» της Νιούπορτ Κάουντι. Η Νοτς Κάουντι αντίθετα, παίζει εντός έδρας, υποδεχόμενη την Μόρκαμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της League Two:

Μάνσφιλντ – Γκρίμσμπι

Ακρινγκτον Στάνλεϊ – Καρλάιλ

Μπαρνέτ – Κέμπριτζ

Κόλτσεστερ – Κρόουλι

Κόβεντρι – Πορτ Βέιλ

Κρου – Τσέστερφιλντ

Φόρεστ Γκριν – Εξετερ

Λούτον – Σουίντον

Νιούπορτ Κάουντι – Γουίκομ

Νοτς Κάουντι – Μόρκαμ

Στίβενεϊτζ – Λίνκολν

Γέοβιλ – Τσέλτεναμ