Κυρίαρχη στις φανέλες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι φανέλες ποιων παικτών πουλήθηκαν περισσότερο ενόψει της σεζόν 2017/18; Ποια ομάδα κυριαρχεί στην πρώτη δεκάδα; Ποιος κατέχει τα ηνία στο Λονδίνο; Όλες οι απαντήσεις το θέμα του england365.gr.



Κυρίαρχη στις φανέλες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ένα από τα «βασικά» έσοδα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων, είναι αναμφίβολα οι πωλήσεις από τις φανέλες.

Για μία ακόμη χρονιά, οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ προχώρησαν σε σημαντικές μεταγραφές, οι οποίες με τη σειρά τους σχεδόν... αναγκάζουν τους οπαδούς τους, να ανανεώσουν την... γκαρνταρόμπα τους.

Η ιστοσελίδα αθλητικών ειδών «Sports Direct», έδωσε στη δημοσιότητα τις πωλήσεις των φανελών που είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση από την 1η Μαΐου, μέχρι και σήμερα, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως εντυπωσιακά.

Πρώτος στη σχετική λίστα βρίσκεται ο Πολ Πογκμπά, την ώρα που άλλοι τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα με τις περισσότερες πωλήσεις. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Ρομέλου Λουκάκου, Μάρκους Ράσφορντ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη 2η, την 5η και τη 10η θέση αντίστοιχα. Συνολικά, εννέα παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκονται στο «top 30».

Κυρίαρχος στην πρωτεύουσα, είναι ο Εντέν Αζάρ της Τσέλσι όντας στην 3η θέση, μπροστά από τον Αλεξάντρ Λακαζέτ και τον Χάρι Κέιν, οι οποίοι πήραν αντίστοιχα την 4η και την 6η θέση, στη λίστα με τις πιο... πολυαγορασμένες φανέλες.

Το αποτέλεσμα ωστόσο δεν είναι απόλυτα ενδεικτικό, μιας και το «Sports Direct», ιδιοκτησίας του προέδρου της Νιούκαστλ, Μάικ ¶σλεϊ, δεν διαθέτει προς πώληση τις φανέλες των Μπράιτον, Μπέρνλι, Κρίσταλ Πάλας, Έβερτον, Χάντερσφιλντ, Λέστερ, Στόουκ, Σουόνσι, Γουότφορντ και Γουέστ Μπρομ.

Δείτε τη σχετική λίστα: