Δουλειά και... τύχη οδηγούν τη Χάντερσφιλντ

Ο Ντέιβιντ Βάγκνερ ασφαλώς και δεν είχε σκοπό να μειώσει το επίτευγμα που ανήκει τόσο στον ίδιο όσο και στους ποδοσφαιριστές του με το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Χάντερσφιλντ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, υποστήριξε ότι είναι λογικό η ομάδα του να έχει δεχθεί και μεγάλη βοήθεια από την τύχη...  



Δουλειά και... τύχη οδηγούν τη Χάντερσφιλντ

Οι «terriers» έχουν δύο νίκες και μια ισοπαλία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του κορυφαίου πρωταθλήματος στην πρώτη τους παρουσία στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 46 χρόνια!

Ο Βάγκνερ ευχήθηκε η ομάδα του να δουλέψει σωστά για να πάρει κάτι καλό και από το προσεχές παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, ενδεχομένως απολαμβάνοντας ακόμα λίγη τύχη...

«Θα προσπαθήσω να κάνω τους παίκτες μου να καταλάβουν ότι μπορούν να γράψουν ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Χάντερσφιλντ. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις ανέπαφη την εστία σε διαδοχικά παιχνίδια, όμως το έχουμε κάνει στα πρώτα τρία ματς και είναι φανταστικό. Έχουμε κάνει πολλά πράγματα σωστά, όμως ταυτόχρονα ξέρουμε ότι μας έχει χαμογελάσει αρκετά και η τύχη.

Θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε δεχθεί γκολ σε κάποιο από τα τρία πρώτα παιχνίδια μας. Μακάρι να έχουμε κι άλλη τύχη στο παιχνίδι της Δευτέρας και να πάρουμε κι άλλο καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Γουέστ Χαμ» ήταν τα λόγια του κόουτς των νεοφώτιστων.