«Πέρασε» η πρόταση για μείωση της μεταγραφικής περιόδου!

Είναι πλέον οριστικό! H πλειοψηφία των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ ψήφισε υπέρ της πρότασης για λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων!  



«Πέρασε» η πρόταση για μείωση της μεταγραφικής περιόδου!

Ημέρα σταθμός για την Πρέμιερ Λιγκ! H διοργανώτρια Αρχή του αγγλικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι η πλειοψηφία των συλλόγων της κορυφαίας κατηγορίας είπαν «ναι» στην πρόταση για μείωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Τι σημαίνει αυτό: Από το καλοκαίρι του 2018 οι ομάδες της Πρέμιερ θα υποχρεούνται να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις πριν την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα θα έχουν διορία μέχρι την τελευταία Πέμπτη πριν την αυλαία της 1ης αγωνιστικής!

Αντίθετα, θα έχουν τη δυνατότητα να παραχωρούν ποδοσφαιριστές σε συλλόγους άλλων χωρών μέχρι να λήξει η δική τους διορία (τέλος Αυγούστου). 

«Η Πρέμιερ Λιγκ συμφώνησε σήμερα στην τροποποίηση του κανονισμού, ο οποίος στο εξής θα προβλέπει το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου κάθε έτους στις 17:00 (σ.σ. ώρα Αγγλίας) την Πέμπτη πριν την έναρξη της σεζόν! Αυτό αφορά μόνο τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ και όχι των άλλων κατηγοριών», αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής του αγγλικού ποδοσφαίρου.