Πάρντιου: «Απίθανο για Μπέκαμ»

Παρερμηνεία δηλώσεων που παραχώρησε στο πρόσφατο παρελθόν ήταν , όπως τόνισε ο Άλαν Πάρντιου, η αιτία που οδήγησε αρκετά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου να κάνουν λόγο για συμμετοχή της Νιούκαστλ στην «κούρσα» για την υπογραφή του Ντέιβιντ Μπέκαμ .



Πάρντιου: «Απίθανο για Μπέκαμ»

Ο 35χρονος Άγγλος αστέρας αναζητεί την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους 3 μήνες, μέχρις ότου ξεκινήσει πάλι το αμερικανικό πρωτάθλημα. Δεκατέσσερις φέρονται να είναι οι αγγλικές ομάδες που «ψάχνονται» στην υπόθεση του «Μπεκς» και μια εξ αυτών η Νιούκαστλ, η οποία ωστόσο, έπειτα από τους ισχυρισμούς του προπονητή της, θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

«Πολλοί λένε πως εμείς προσπαθούμε να τον φέρουμε στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" επειδή παλιότερα είχα πει όταν ψάχνουμε για έναν επιθετικογενή μέσο και ο Μπέκαμ είναι από τους λίγους καλούς στη θέση του. Δεν έχω διαψεύσει όσα έχουν προκύψει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν ούτε συζητήσεις, ούτε επαφές, ούτε σκεφτόμαστε να κάνουμε κρούση. Είναι απίθανο να έρθει σε εμάς. Έχουμε άλλους στόχους» ήταν τα λόγια του Πάρντιου που ξεκαθάρισε το τοπίο.