Βερτόγκεν: «Να γιορτάσουμε την πρόκριση με ένα ποτό»

Να γιορτάσει με τους συμπαίκτες του την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο πίνοντας ένα ποτό για την, θέλει ο αμυντικός της Τότεναμ Γιαν Βερτόγκεν, σύμφωνα με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του.



Βερτόγκεν: «Να γιορτάσουμε την πρόκριση με ένα ποτό»

Ο άνθρωπος που πέτυχε το πρώτο τέρμα στην εκτός έδρας νίκη της χώρας του με σκορ 2-1 επί της Ελλάδας, αφού παραδέχθηκε την μέτρια αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας του, αποκάλυψε πως επιθυμεί να γιορτάσει το γεγονός της συμμετοχής στο επερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας, «ρίχνοντάς το έξω», με τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα ο αμυντικός των «Spurs» δήλωσε μετά το πέρας της αναμέτρησης στο Γ. Καραϊσκάκης στην Βελγική εφημερίδα  Het Nieuwsblad:

«Οι Έλληνες βγήκαν επικίνδυνα με μακρινές μπαλιές., έβγαλαν αντεπιθέσεις και έπαιξαν καλά δημιουργώντας δυο η τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Το παιχνίδι μας δεν ήταν καλό, αλλά προκριθήκαμε Είχαμε αργό ρυθμό και δεν μπορούσαμε να βρούμε χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε πολύ χώρο καταφέρνοντας να σκοράρουμε. Εμείς τώρα θα πάρουμε το αεροπλάνο επιστροφής και θα πάμε για ποτό με τους υπόλοιπους συμπαίκτες»