Μπέιλ: «Τρία στα τρία και… πρωτιά»

Ιδιαίτερα αισιόδοξος ενόψει του φινάλε της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Ουαλίας με τη Μολδαβία.



Μπέιλ: «Τρία στα τρία και… πρωτιά»

Ο ηγέτης των «δράκων» τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι το απόλυτο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και αν το πετύχει αυτό μπορεί να τερματίσει ακόμα και στην κορυφή του ομίλου, που θα σημάνει και την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας.

«Είχε πει και πριν το παιχνίδι με την Αυστρία πως στόχος μας είναι το τέσσερα στα τέσσερα. Τη μία νίκη την πήραμε, οπότε πλέον έχουμε μπροστά  ματς  ακόμα τρία ματς στα οποία πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε ακόμα και στην πρώτη θέση και να αποφύγουμε τα μπαράζ. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το ματς με τους Μολδαβούς και όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι» δήλωσε ο Μπέιλ.

Μετά από επτά αγωνιστικές η Ουαλία είναι στην 3η θέση του γκρουπ με 11 βαθμούς, πίσω από τις Σερβία και Ιρλανδία που έχουν 15 και 13 αντίστοιχα και κοντράρονται απόψε στο Δουβλίνο.