Δεν έκανε σχόλιο για Κλάιν η Λίβερπουλ

Τι συμβαίνει με τον Ναθάνιελ Κλάιν; Ο Άγγλος δεξιός μπακ δεν συμπεριλήφθηκε στην λίστα για το Champions League όντας τραυματίας, την ώρα που ο επίσης τραυματισμένος Άνταμ Λαλάνα μπήκε κανονικά. Η Λίβερπουλ ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώτου, αλλά δεν έκανε κάποιο σχόλιο...



Δεν έκανε σχόλιο για Κλάιν η Λίβερπουλ

Ομοίως με τις υπόλοιπες ομάδες, οι “κόκκινοι” έκαναν γνωστούς τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στο ταξίδι στους ομίλους του Champions League, με την απουσία του Κλάιν, του Ντάνι Ινκς και του Λάζαρ Μάρκοβιτς να προξενούν ιδιαίτερη εντύπωση, κυρίως από την στιγμή που δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ο για την ώρα τραυματισμένος Λαλάνα και οι Σέγι Ότζο – Ράιαν Κεντ, που είναι δανεικοί.

Όπως ήταν λογικό η απουσία του Άγγλου μπακ προκάλεσε δραστηριότητα στους δημοσιογράφους του ρεπορτάζ του αγγλικού συλλόγου, με την Λίβερπουλ ωστόσο να μην ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα της απουσίας του Κλάιν. Ο τελευταίος λείπει ήδη δύο μήνες με πρόβλημα στην μέση και λογικά είναι να επιστρέψει κατά τα τέλη του έτους, αν κρίνουμε από το γεγονός πως η επιστροφή του Λαλάνα αναμένεται εντός Νοεμβρίου.