Την Τρίτη η συνάντηση Κούμαν-Ρούνεϊ

Την Τρίτη (5/9) θα πραγματοποιηθεί τελικά το ραντεβού ανάμεσα στον Ρόναλντ Κούμαν και τον Γουέιν Ρούνεϊ, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις από πλευράς ποδοσφαιριστή για το πρόσφατο περιστατικό της σύλληψής του.



Την Τρίτη η συνάντηση Κούμαν-Ρούνεϊ

Ο 31χρονος άσος εθεάθη ως γνωστόν τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/9) να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να του απαγγελθεί κατηγορία η οποία και θα συζητηθεί στο δικαστήριο στις 18 του τρέχοντος μήνα.

Ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται να έχει εισηγηθεί την τιμωρία του έμπειρου άσου στη διοίκηση των «ζαχαρωτών» η οποία ωστόσο θα τεθεί σε ισχύ αφού ακουστεί η θέση του Ρούνεϊ για το συμβάν.

Ο Κούμαν πάντως φαίνεται πως είχε προειδοποιήσει τον πρώτο σκόρερ της Εθνικής Αγγλίας όταν αυτός ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο «Γκούντισον Παρκ» κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εφιστώντας την προσοχή του αναφορικά με την εξωγηπεδική του δραστηριότητα, η οποία «άναψε» και πάλι από τις μαρτυρίες μια γυναίκας η οποία ισχυρίζεται πως ήρθε το συγκεκριμένο βράδυ αρκετά... κοντά με τον ατίθασο επιθετικό, του οποίου η σύζυγος βρισκόταν μαζί με τα παιδιά του σε διακοπές εκτός Νησιού.