«Έκοψε» Κλάιν και Ινγκς ο Κλοπ

Με Φιλίπε Κουτίνιο, αλλά χωρίς Ναθάνιελ Κλάιν και Ντάνι Ινγκς θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως έγινε γνωστό από την δημοσιοποίηση της λίστας των «κόκκινων» για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.



«Έκοψε» Κλάιν και Ινγκς ο Κλοπ

Ο τραυματισμός του 26χρονου δεξιού μπακ αποδείχτηκε τελικά πιο σοβαρός απ'ότι φαινόταν με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, ενώ ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και δεν θα έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Εντός της λίστας βρίσκεται και ο Άνταμ Λαλάνα παρά το γεγονός πως ο τραυματισμός που υπέστη στην προετοιμασία των «κόκκινων» θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι τον Δεκέμβριο. 

Τέλος οι νεοαποκτηθείς Μοχάμεντ Σαλάχ, Άντι Ρόμπερτσον, Ντόμινικ Σολάνκε και Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν βρίσκονται και αυτοί κανονικά στις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ.

Αναλυτικά η λίστα της Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ:

Σιμόν Μινιολέ, Λόρις Κάριους, Ντάνι Γουόρντ, Ντέγιαν Λόβρεν, Τζο Γκόμεζ, Ράγκναρ Κλαβάν, Αλμπέρτο Μορένο, Άντι Ρόμπερτσον, Τζόελ Μάτιπ, Τζον Φλάναγκαν, Κόνορ Μάστερσον, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Τζέιμς Μίλνερ, Φιλίπε Κουτίνιο, Τζόρνταν Χέντερσον, Μάρκο Γκρούγιτς, Άνταμ Λαλάνα, Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Έμρε Τσαν, Κάμερον Μπράναγκαν, Οβι Ετζάρια, Σέγι Ότζο, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Ντάνιελ Στάριτζ, Σάντιο Μανέ, Ντόμινικ Σολάνκε, Ράιαν Κεντ, Ρίαν Μπρόυστερ, Μπεν Γούντμπερν, Χάρι Γουίλσον