Αγγλία – Σλοβακία (preview)

Ίσως το πιο καθοριστικό παιχνίδι της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 δίνει η Αγγλία, η οποία υποδέχεται στο «Γουέμπλεϊ» την άκρως επικίνδυνη και άμεση αντίπαλό της για την πρωτιά στον όμιλο, Σλοβακία.



Αγγλία – Σλοβακία (preview)

Πολλή δουλειά έχει ακόμα να κάνει η Αγγλία πριν ξεκινήσει να προετοιμάζεται για τα γήπεδα της Ρωσίας και την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι του 2018.

Με τρία παιχνίδια να απομένουν, δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τις θέσεις 1 και 2 στον ΣΤ' Όμιλο των προκριματικών, καθώς σε περίπτωση ήττας των «τριών λιονταριών» από τη Σλοβακία στο σημερινό (4/9) ματς, τότε αυτά θα πέσουν στη 2η θέση, στο -1 από την αντίπαλό τους.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς τότε, χρειάστηκε ένα γκολ του Άνταμ Λαλάνα στα τελευταία λεπτά για να κερδίσει τους Σλοβάκους, στην Τρνάβα.

Αγωνιστικά νέα:

Αγγλία:

Εξέτισε την τιμωρία του ο Έρικ Ντάιερ, ο οποίος θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα της εθνικής Αγγλίας.

Παράλληλα, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε ότι πέρα από τον Ντάιρ, στους πρώτους «11» θα βρίσκονται και οι Τζο Χαρτ, Φιλ Τζόουνς και Χάρι Κέιν.

Σλοβακία:

Πέρα από την Αγγλία, και η Σλοβακία έχει επιστροφές, με τους Μάρτιν Σκρτέλ και Γιαν Ντούριτσα, να εκτίουν τις ποινές τους.

Απών θα είναι ωστόσο ο τερματοφύλακας Μάτους Κόζατσικ, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού στη μέση.

Οι πιθανές ενδκάδες των δύο ομάδων:

Αγγλία: Χαρτ, Μπερτράντ, Τζόουνς, Κέιχιλ, Γουόκερ, Χέντερσον, Λίβερμορ, Ράσφορντ, Άλι, Γουέλμπεκ, Κέιν

Σλοβακία: Ντουμπράβκα, Χούμπτσαν, Ντούριτσα, Σκρτέλ, Πέκαρικ, Λομπότκα, Βάις, Χάμσικ, Ντούντα, Μακ, Νέμετς