Ρούνει: «Γιατί όχι προπονητής στην Αγγλία;»

Τα πλάνα αναφορικά με το μέλλον του αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Γουέιν Ρούνεϊ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό «TalkSport». Φυσικά, ένα από τα μακρόπνοα σχέδιά του, ο πάγκος της εθνικής Αγγλίας...



Ρούνει: «Γιατί όχι προπονητής στην Αγγλία;»

Ο 31χρονος επιθετικός της Έβερτον, που αποσύρθηκε πρόσφατα από τα «τρία λιοντάρια», αναφέρθηκε στις σκέψεις που κάνει για τη ... ζωή μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Συγκεκριμένα ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με την φανέλα της Αγγλίας, φιλοδοξεί μετά τον τερματισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, να ασχοληθεί με την προπονητική, καθώς πάντα τον ενδιέφεραν οι αγώνες από την τακτική τους μεριά, με… κρυφό όνειρο κάποια στιγμή, να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

 Αναφορικά με το μέλλον του, ο Γουέιν Ρούνεϊ, δήλωσε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό:

«Θα ήθελα πολύ να μπω στην προπονητική. Θεωρώ χάσιμο χρόνο να μην αξιοποιήσω τα όσα απεκόμισα από το ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα με ενδιέφεραν οι αγώνες από την τακτική τους σκοπιά και να μιλάω με τους προπονητές με τους οποίους έχω κατά το παρελθόν συνεργαστεί, για το πώς θα προσεγγίσουμε ορισμένα παιχνίδια»,  συμπληρώνοντας παράλληλα επί του θέματος:

«Πάντα παρακολουθούσα ποδόσφαιρο και μελετώντας το, προσπαθούσα να βρω διάφορα πράγματα κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, κάτι που οι περισσότεροι παίκτες με τους οποίους έπαιξαν, δεν το έκαναν ποτέ». 

Τέλος, αποκάλυψε την επιθυμία του, να αναλάβει κάποια στιγμή την εθνική ομάδα της χώρας του:

«Προπονητής στην Εθνική Αγγλίας; Δεν θα έλεγα όχι!»