Εζίλ: «Μη μιλάτε και στηρίξτε την ομάδα»

Έπειτα και από τα τελευταία επικριτικά σχόλια που δέχθηκε μετά την εμφάνισή του με την εθνική ομάδα της Γερμανίας, ο Μεσούτ Εζίλ απάντησε και το μήνυμά του είχε συγκεκριμένους αποδέκτες και αυτοί ήταν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ...



Εζίλ: «Μη μιλάτε και στηρίξτε την ομάδα»

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, δέχθηκε δριμεία κριτική για... μια και μόνο του κίνηση στο πρόσφατο παιχνίδι των «πάντσερ» απέναντι στην Τσεχία, αφού ο κόσμος της Άρσεναλ θεωρεί ότι ο διεθνής άσος δεν επιδεικνύει τον ίδιο ζήλο όταν αγωνίζεται για το λονδρέζικο κλαμπ.

Έπειτα και από τα όσα έχουν πει στην τηλεόραση και τον Τύπο οι παλαίμαχοι άσοι του συλλόγου, αναφορικά με τις ανεπιτυχείς προσπάθειες ενίσχυσης το φετινό καλοκαίρι, ο Εζίλ έγραψε στα social media:

«Έχω ακούσει πολλά... Ότι πληρώνομαι δίχως να αξίζω τόσα πολλά, ότι η γλώσσα του σώματός μου δείχνει ότι δεν προσπαθώ, ότι δεν είμαι μαχητικός... Αυτά έχουν πει για εμένα. Ορισμένα σχόλια έχουν γίνει και από ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας. Άλλοι επιτυχημένα κι άλλοι όχι τόσο... Από αυτούς, περιμένω να φερθούν ως θρύλοι της Άρσεναλ, όπως χαρακτηρίζονται, οπότε ας σταματήσουν να μιλούν και ας στηρίξουν την ομάδα».