Διπλό και… ετοιμάζεται για Μουντιάλ!

Το βήμα που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση της θέσης για τα τελικά του Μουντιάλ 2018 θέλει να κάνει η εθνική ομάδα της Αγγλίας, η οποία φιλοξενείται στην έδρα της αδύναμης Μάλτας (01/09, 21:45)!  



Διπλό και… ετοιμάζεται για Μουντιάλ!

Οι ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, απαλλαγμένοι πλέον από το… μεταγραφικό άγχος, ρίχνουν το βάρος στην αποψινή αναμέτρηση, όπου η νίκη σαφώς είναι μονόδρομος!

Τα «τρία λιοντάρια» προέρχονται από την ισοπαλία στο βρετανικό ντέρμπι με τη Σκωτία (2-2) και είναι αποφασισμένα να συνεχίσουν χωρίς νέες απώλειες στις εναπομείνασες αγωνιστικές των προκριματικών. Όσον αφορά την αντίπαλο, παραμένει – έπειτα από 6 αγώνες- δίχως πόντο στην τελευταία θέση του ομίλου, με τον προπονητή της να παραδέχεται ουσιαστικά ότι κόντρα «στην κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα αυτή τη στιγμή» οι απαιτήσεις δεν είναι πολλές!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάουθγκεϊτ αποκάλυψε χθες ότι ο Τζο Χαρτ θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Εκτός μάχης έμεινε ο Κίεραν Τρίπιερ, όπως και ο Τζόρνταν Πίκφορντ. Αντίθετα, οι Τζόουνς, Τσάλομπα, Λίβερμορ προπονήθηκαν κανονικά, δείχνοντας ότι ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Ζαν Πολ Φαρούγκια.

Η πιθανή ενδεκάδα της Αγγλίας:

Xαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Μαγκουάιρ, Μπερτράντ, Χέντερσον, Τσάλομπα, Τσάμπερλεϊν, Στέρλινγκ, Άλι, Κέιν.

H βαθμολογία:

1) Αγγλία 14

2) Σλοβακία 12

3) Σλοβενία 11

4) Σκωτία 8

5) Λιθουανία 5

6) Μάλτα 0

Η 7η αγωνιστική (21:45):

Μάλτα- Αγγλία

Λιθουανία- Σκωτία

Σλοβακία- Σλοβενία