Με... φόρα ο Μανέ!

Ο Σαντιό Μανέ σκόραρε στο 4-0 της Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ και έγινε μόλις ο τρίτος στην ιστορία των «κόκκινων» που έχει σημειώσει γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν από το 1992/93 και τη σύσταση της Πρέμιερ Λιγκ!



Με... φόρα ο Μανέ!

Αναμφίβολα ο Σαντιό Μανέ αναμένεται να έχει ακόμα πιο καθοριστικό ρόλο στη φετινή πορεία της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό φρόντισε να το δείξει με το «καλημέρα», καθώς ο Σενεγαλέζος έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του τρέχοντος πρωταθλήματος, κάνοντας την αρχή στο ματς με τη Γουότφορντ (3-3) και εν συνεχεία απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας (1-0) και Άρσεναλ (4-0).

Σκοράροντας λοιπόν στο ματς της Κυριακής κόντρα στους Λονδρέζους, αυτόματα έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία των «κόκκινων» από τη σύσταση της Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 1992/93, που πανηγυρίζει γκολ στους τρεις πρώτους αγώνες!

Πρώτος που το κατάφερε αυτό ήταν ο νυν «θρύλος» του συλλόγου, Ρόμπι Φάουλερ, σημειώνοντας πέντε γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν 1994/95, απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας (1-6), Άρσεναλ (3-0) και Σαουθάμπτον (0-2).

Τη σκυτάλη πήρε ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της αγωνιστικής περιόδου 2013/14, σκόραρε και τα τρία νικητήρια γκολ της Λίβερπουλ, στα τρία πρώτα ματς κόντρα σε Στόουκ (1-0), Άστον Βίλα (0-1) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0).

Πλέον ήρθε η σειρά του Σαντιό Μανέ να μπει στη σχετική λίστα, ευελπιστώντας να «ματώσει» τα δίχτυα και της επερχόμενης αντιπάλου της ομάδας του, Μάντσεστερ Σίτι.