Λακαζέτ: «Νίκες και τρόπαια με την Άρσεναλ»!

Λίγες ώρες πριν πατήσει το χορτάρι του «Άνφιλντ» για το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ο Αλεξάντρ Λακαζέτ υποσχέθηκε πως θα βάλει τα δυνατά του προκειμένου να επαναφέρει την Άρσεναλ στο δρόμο των επιτυχιών!  



Λακαζέτ: «Νίκες και τρόπαια με την Άρσεναλ»!

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, αφού ανέφερε… αμέτρητες φορές την επιθυμία του να σημειώσει πολλά γκολ, μίλησε και για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση των «κανονιέρηδων».

«Δεν σας λέω ότι θα σκοράρω πολλά γκολ, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω πολύ για να το καταφέρω.  Περισσότερο θέλω να σκοράρω σε σημεία- κλειδιά, σε παιχνίδια που η ομάδα μου τα προηγούμενα χρόνια δυσκολευόταν. Αυτή τη σεζόν θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει αυτές τις αντιπάλους. Αυτό πρέπει να κάνει η Άρσεναλ: Να νικά και να κατακτά τρόπαια», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γάλλου επιθετικού, που συνέχισε:

«Ως 9άρι πρέπει να σκοράρω, αλλά όχι μόνο αυτό. Οφείλω επίσης να βοηθώ την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, να δημιουργώ και, ναι, περισσότερο από όλα να σημειώνω γκολ. Υπάρχουν παιχνίδια όπου ο επιθετικός μπορεί να φανεί χρήσιμος για την ομάδα του, όσον αφορά τη δημιουργία κενών χώρων… Είναι σημαντικός για την ομάδα του».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στο σίριαλ της μεταγραφής του στην Άρσεναλ, αλλά και στις φήμες που τον παρουσίαζαν αρχικά να συζητά την μετακίνησή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης: «Υπήρξαν επαφές που δεν ολοκληρώθηκαν και τότε ήρθε η πρόταση της Άρσεναλ και φυσικά την αποδέχτηκα.

Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα. Ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται εδώ πολλά χρόνια και αυτό αποδεικνύει τη σταθερότητα του συλλόγου. Ξέρει τι απαιτείται για να φέρει επιτυχίες στην ομάδα τα επόμενα χρόνια. Μου άρεσε ο τρόπος που μίλησε για το ποδόσφαιρο και η άποψή του για εμένα».