Το Μάντσεστερ… πρωταγωνιστεί

Στην αρένα της 3ης αγωνιστικής πέφτουν από σήμερα  οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ, με τις αναμετρήσεις των συλλόγων του Μάντσεστερ να κλέβουν την παράσταση! Πρώτο ματς, αυτό ανάμεσα στη Σίτι και την Μπόρνμουθ και τελευταίο χρονικά, το εντός έδρας της Γιουνάιτεντ με την Λέστερ.  



Το Μάντσεστερ… πρωταγωνιστεί

Το πρόγραμμα, λοιπόν, ανοίγει στις 14:30 η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πληγωμένοι» από την περασμένη αγωνιστική «πολίτες» (1-1 εντός με Έβερτον) δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να υποστούν τόσο νωρίς και άλλη απώλεια βαθμών και μετέβησαν στην έδρα της επικίνδυνης Μπόρνμουθ με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους νιώθουν ήδη πίεση μετά τις δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και, με πίστη μετά την πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Μπέρμιγχαμ, ευελπιστούν πως θα κάνουν σήμερα σεφτέ κόντρα σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο.

Στις 17:00 η επίσης απογοητευτική Κρίσταλ Πάλας θα αναζητήσει τους πρώτους της βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και το πρώτο της γκολ (3-0 από Χάντερσφιλντ και 1-0 από Λίβερπουλ), προτού αρχίσουν για τα καλά οι μουρμούρες. Απέναντι της θα βρει τη Σουόνσι, η οποία προέρχεται από οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-0) και θέλει όσο τίποτα να αλλάξει το εις βάρος της κλίμα, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη για φέτος.

Την ίδια ώρα, η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής, Χάντερσφιλντ… με φόρα από την τρομερή εκκίνησή της στο πρωτάθλημα (2 στα 2), θα επιδιώξει να δείξει τα δόντια της και ενάντια στη Σαουθάμπτον. Για τους «Αγίους» αυτή η αναμέτρηση αντιμετωπίζεται ως μια καλή ευκαιρία να «επενδύσουν» στην αγχωτική νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Γουέστ Χαμ (3-2) και να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό μεσοβδόμαδα από το Λιγκ Καπ (2-0 από Γουλβς).

Στο άλλο ματς των 17:00, η Νιούκαστλ συνεχίζει τις απογοητευτικές της εμφανίσεις και ήδη οι πρώτοι… ψίθυροι για τον Ράφα Μπενίτεθ έχουν αρχίσει να ακούγονται! Μόνο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αποκλεισμός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Λιγκ Καπ, δίνουν από νωρίς… χαρακτήρα τελικού στην αποψινή αναμέτρηση! Απέναντί της θα βρει τη Γουέστ Χαμ, που επίσης είναι… άποντη στο πρωτάθλημα και παραμένει στη σκιά του καλού της εαυτού. Ο Μπίλιτς γνωρίζει ότι εάν και σήμερα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι, το άμεσο μέλλον θα φέρει εξελίξεις!

Τελευταίο ματς των 17:00 είναι αυτό ανάμεσα στη Γουότφορντ και την Μπράιτον. Οι γηπεδούχοι έκαναν… σεφτέ μετά το διπλό επί της Μπόρνμουθ την περασμένη αγωνιστική και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στην πρεμιέρα απέναντι στη Λίβερπουλ κατάφεραν να χτίσουν ψυχολογία. Οι νεοφώτιστοι από τη μεριά τους ακόμη αγνοούν τον πρώτο τους πόντο στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτό θα αναζητήσουν- ως μίνιμουμ στόχο- σήμερα.

Το σημερινό πρόγραμμα «κλείνει» η εντός έδρας αναμέτρηση της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο την Λέστερ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μπει πολύ δυνατά στο νέο πρωτάθλημα, μετρώντας δύο νίκες και ισάριθμες… 4αρες στις ομάδες τους, γεγονός που από νωρίς τους έχει τοποθετήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Για τη Λέστερ η εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι ενάντια στην Μπράιτον (2-0) άφησε υποσχέσεις και τόνωσε το ηθικό των ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι έχουν μάθει να μην… τρομάζουν από τις επιδόσεις των αντιπάλων και να τους κοιτούν κατάματα. Για να δούμε και σήμερα…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26/8

14:30 Μπόρνμουθ- Μάντσεστερ Σίτι

17:00 Κρίσταλ Πάλας -Σουόνσι

17:00 Χάντερσφιλντ- Σαουθάμπτον

17:00 Νιούκαστλ- Γουέστ Χαμ

17:00 Γουότφορντ- Μπράιτον

19:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Λέστερ

Κυριακή 27/8

15:30 Τσέλσι- Έβερτον

15:30 Γουέστ Μπρομ- Στόουκ

18:00 Λίβερπουλ- Άρσεναλ

18:00 Τότεναμ- Μπέρνλι