Αφήνει ανοιχτή πόρτα για Ρούνεϊ ο Σάουθγκεϊτ!

Αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως άπαντες πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του Γουέιν Ρούνεϊ να σταματήσει από την εθνική Αγγλίας, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επεσήμανε ότι εφόσον ο επιθετικός της Έβερτον αλλάξει γνώμη η… πόρτα των «τριών λιονταριών» θα είναι ανοιχτή!  



Αφήνει ανοιχτή πόρτα για Ρούνεϊ ο Σάουθγκεϊτ!

Ο τεχνικός της εθνικής Αγγλίας υπολογίζει ακόμα τον σούπερ σταρ των «ζαχαρωτών», αν και γνωρίζει καλά ότι οι πιθανότητες να πάρει πίσω την απόφασή του δεν είναι πολλές.

«Νομίζω όλοι έχουμε δει ποδοσφαιριστές να αλλάζουν γνώμη. Σαφώς και θεωρώ επίσης ότι οι έμπειροι ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους στην εξέλιξη των νέων. Ανεξάρτητα από όλα αυτά, όμως, πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του Γουέιν», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» και συνέχισε αναφερόμενος στην απόφασή του να αφήνει τους προηγούμενους μήνες εκτός αποστολής τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Καλή ερώτηση… Πρέπει να δούμε που βρισκόταν τότε, σε τι κατάσταση βρισκόταν η ομάδα. Όλα έπρεπε να τα λάβουμε υπόψη! Θα ήμουν αφελής εάν έλεγα ότι η πόρτα της εθνικής δεν είναι ανοιχτή για εκείνον, αφού τα πάντα είναι πιθανά. Για αυτό άλλωστε τον κάλεσα την προηγούμενη εβδομάδα, διότι οι αποφάσεις μου τον Μάρτιο και τον Ιούνιο ελήφθησαν βάσει της κατάστασής του εκείνη την περίοδο. Τώρα, όμως, είναι μια εντελώς διαφορετική περίοδος».