Ξανά στην Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν!

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι και την ερχόμενη σεζόν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που στην ουσία είχε μείνει ελεύθερος και το μεσημέρι της Πέμπτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.



Ξανά στην Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν!

Μετά τα 28 γκολ σε 46 εμφανίσεις και με τον ίδιο να έχει αποδείξει ότι είναι cheat και δεν μασάει από σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς από το να τον πείσει να παραμείνει στον σύλλογο.

Αν η… δουλειά τέθηκε εν αμφιβόλω (δεν υπέγραψε τελικά στο MLS), το καλό κλίμα στους «κόκκινους διαβόλους», ο σεβασμός προς το πρόσωπό του, η καλή σεζόν που έρχεται τον οδήγησαν στο να πει το «ναι» και να βάλει την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο που έτσι κι αλλιώς ήταν προβλεπόμενο από την πρώτη συμφωνία που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Από το 9 που φορούσε πέρυσι, φέτος ο Ζλάταν θα φορά το 10, που είχε μείνει προσωρινά χωρίς κάτοχο μετά την αποχώρηση του Γουέιν Ρούνεϊ για την Έβερτον.

 

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Ζλάταν είναι στον δρόμο της επιστροφής όσον αφορά την φυσική κατάστασή του και εξίσου ενθουσιασμένοι που θα έχουμε μαζί μας την όρεξή του για επιτυχία. Μετά την συνεισφορά του την περσινή σεζόν αξίζει την εμπιστοσύνη μας και θα είμαστε υπομονετικοί μέχρι να επιστρέψει. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα παίξει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο δεύτερο μισό της σεζόν», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Σουηδό σταρ να προσθέτει:

«Επέστρεψα για να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα. Πάντα σκόπευα να μείνω, και το ίδιο ισχύει και για τον σύλλογο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο “Ολντ Τράφορντ”, αλλά επίσης ξέρω ότι δεν θα πρέπει να βιαστώ για να είμαι πλήρως έτοιμος. Δουλεύω σκληρά και θα συνεχίσω να το κάνω για να σιγουρευτώ πως θα είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα πατήσω χορτάρι».