Δεν… μάσησαν Φόρεστ και Γουλβς

Την φούρια τους από το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ μετέφεραν στο Λιγκ Καπ Νότιγχαμ Φόρεστ και Γουλβς, με την πρώτη να κάνει ανατροπή απέναντι στη Νιούκαστλ και να της βάζει ακόμη ένα γκολ στην παράταση (3-2), και τους «λύκους» να αποκλείουν με το «καθαρό» 2-0 την Σαουθάμπτον εκτός έδρας.



Δεν… μάσησαν Φόρεστ και Γουλβς

Αυτές ήταν οι δύο εκπλήξεις στα ματς που ολοκλήρωσαν την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική ημέρα του 2ου γύρου της διοργάνωσης, με τις Μπάρνσλεϊ και Ντέρμπι να έχουν ραντεβού στις 19/09 για να ολοκληρωθεί τότε και η συγκεκριμένη φάση, μιας και ο αγώνας Γκρίμσπι – Ντέρμπι Κάουντι (1ος γύρος) είχε αναβληθεί λόγω έντονης βροχής και ολοκληρώθηκε την Τρίτη (22/08).

Όσον αφορά την Φόρεστ βρέθηκε να χάνει με γκολ του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς στο 3’, αλλά μέχρι το 31’ και με δύο απανωτά γκολ (σ.σ το άλλο στο 29’) κατάφερε να βρεθεί σε θέση ισχύος. Τα δύο τέρματα του Τζέισον Κάμινγκς ήρθε να ακυρώσει αυτό του Άαρονς λίγο πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, για να λύσουν τις διαφορές τους στον εξτρά χρόνο της παράτασης. Εκεί σκόρερ ήταν ο Τάιλερ Γουόκερ (97’). Ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, εκτός για μια ακόμη φορά ο Απόστολος Βέλλιος.

Όσον αφορά την Γουλβς, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο απέδειξε για ακόμη μια φορά πως έχει οργανώσει εξαιρετικά την ομάδα του σε αυτά τα πρώτα στάδια της σεζόν, αφού απέναντι σε μια Σαουθάμπτον με βασικούς, πήρε μια μεγάλη πρόκριση στο «St. Mary’s» με τέρματα του Μπατθ (67’) και Γουίλσον, με τον δεύτερο να βρίσκει δίχτυα μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (87’).

Χάντσερσφιλντ, Μπέρνλι, Γουέστ Χαμ και Στόουκ δεν είχαν πρόβλημα να κοντράρουν τις Ρόδεραμ (2-1), Μπλάκμπερν (2-0), Τσέλτεναμ (2-0) και Ρότσντεϊλ (4-0).

Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα:

Νιούκαστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2 κ.ά, 2-3 παράταση

Χάντερσφιλντ – Ρόδεραμ (2-1)

Μπλάκμπερν – Μπέρνλι 0-2

Τσέλτεναμ – Γουέστ Χαμ 0-2

Σαουθάμπτον – Γουλβς 0-2

Στόουκ – Ρότσντεϊλ 4-0

Τα αποτελέσματα της Τρίτης μπορείτε να τα δείτε εδώ.