Εκτός Λιγκ Καπ Γουότφορντ και Σίλβα

Έκπληξη στο Λιγκ Καπ, με την Μπρίστολ Σίτι να αφήνει εκτός συνέχειας την Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, που προχώρησε σε συνολικά έξι αλλαγές σε σχέση με την τελευταία ενδεκάδα του στην Πρέμιερ Λιγκ. 3-2 το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων, που σίγουρα δεν... έκατσε  ωραία στις «σφήκες».



Εκτός Λιγκ Καπ Γουότφορντ και Σίλβα

Ο Γκόμες ήταν κανονικά κάτω από την εστία, ο φουριόζος στην αρχή της χρονιάς Χοσέ Χολέβας ήταν για ακόμη μία φορά βασικός -κατά τραγική ειρωνεία αποβλήθηκε (88'), ο Ντίνι κανονικά αρχηγός στην κορυφή της επίθεσης, ο πολλά υποσχόμενος Γουίλ Χιουζ έκανε ντεμπούτο, ο Άμραμπατ προσέφερε εμπειρία, αλλά όλα πήγαν στραβά για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Ο Καπού, επίσης βασικότατος και ποιοτικότατος, άνοιξε το σκορ στο 47' αλλά μετά από 20 λεπτά ο πίνακας έγραφε 1-2. Ο Έλιασον ανέβασε την διαφορά στο φινάλε, και ο Μαριάπα μείωσε στις καθυστερήσεις, που ήταν αρκετές αλλά δεν έφταναν για την ισοφάριση.

Ενδιαφέροντες οι αγώνες το βράδυ της Τρίτης (22/08) και με πλούσια σκορ, δεν έκρυβαν άλλες εκπλήξεις εκτός από τον αποκλεισμό της Χαλ (2-0) από την Ντονκάστερ και της πρωτοπόρου της Τσάμπιονσιπ και αήττητης Κάρντιφ από την Μπέρτον. Προκρίθηκαν όλες οι υπόλοιπες εκ της Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Μπρομ, Κρίσταλ Πάλας, Μπόρνμουθ, Λέστερ, Σουόνσι.

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Γουότφορντ – Μπρίστολ Σίτι 2-3

Ντονκάστερ – Χαλ 2-0

Κρίσταλ Πάλας – Ίπσουιτς 2-1

Άκρινγκτον – Γουέστ Μπρομ 1-3

Άστον Βίλα – Γουίγκαν 4-1

Μπέρμιγχαμ – Μπόρνμουθ 1-2

Μπράιτον – Μπαρνέτ 1-0

Κάρντιφ – Μπέρτον 1-2

Καρλάιλ – Σάντερλαντ 1-2

Φούλαμ – Μπρίστολ Ρόβερς 0-1

Γκρίμπσμπι – Ντέρμπι 0-1

Λιντς – Νιούπορτ 5-1

Μίντλεσμπρο – Σκάνθροπ 3-0

ΜΚ Ντονς – Σουόνσι 1-4

Νόριτς – Τσάρλτον 4-1

ΚΠΡ – Μπρέντφορντ 1-4

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-4

Μπόλτον – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 3-2

Ρέντινγκ – Μίλγουολ 1-1 κ.ά, 3-1 παράταση