Ο Νεϊμάρ στέλνει τον Οριέ στην Τότεναμ

Μπορεί το θέμα της μεταγραφής του Σερζ Οριέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Τότεναμ να έχει μείνει εδώ και μέρες στάσιμο, αλλά η μεταγραφή του στους Spurs μπορεί να επισπευτεί ελέω έλευσης Νεϊμάρ και Financial Fair Play.



Ο Νεϊμάρ στέλνει τον Οριέ στην Τότεναμ

Δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Mirror» αναφέρει πως ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας, μετά την αγορά με ποσό-ρεκόρ του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ από την Μπαρτσελόνα θέλει να εξισορροπήσει τα έσοδα με τα έξοδα, ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένος με τους σχετικούς οικονομικούς όρους της UEFA.

Για να μην αντιμετωπίσει μελλοντικά η Παρί κάποιο πρόβλημα με την συμμετοχή της στα Ευρωπαϊκά κύπελλα σκοπεύει να πουλήσει κάποιους παίκτες της, ώστε να είναι συνεπής με τους κανόνες του Financial Fair Play, με τον Ιβοριανό δεξί μπακ να συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς.

Η είδηση αυτή ανοίγει τον δρόμο της μεταγραφής του Σερζ Οριέ στην Τότεναμ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση ενός δεξιού μπακ μετά την πώληση του Κάιλ Γουόκερ στην Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Παρισιού να αξιώνει 23 εκ λίρες για να τον παραχωρήσει.