Κούμαν: «Περίμενα… την κόκκινη κάρτα»!

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του! Αμέσως μετά το ισόπαλο 1-1 της Έβερτον στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι… έριξε τις σπόντες του στον διαιτητή της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι ο ίδιος περίμενε πως – μετά την αποβολή του Γουόκερ- αργά ή γρήγορα ο ρέφερι θα… ισορροπούσε την κατάσταση!  



Κούμαν: «Περίμενα… την κόκκινη κάρτα»!

Όπως και έγινε! Η λανθασμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μόργκαν Σνέιντερλιν άφησε και την Έβερτον με δέκα παίκτες, με αποτέλεσμα να έρθει λίγο πριν το φινάλε το γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

«Ο διαιτητής ήταν μακριά από τη φάση στο κόψιμο του Σνέιντερλιν. Εγώ όμως βρισκόμουν σε καλή θέση και θεωρώ ότι έκοψε καθαρά την μπάλα. Όμως, ξέρετε, ότι σε τέτοιο παιχνίδι, εάν αποβληθεί παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι δημιουργείται μια δύσκολη κατάσταση», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» και στη συνέχεια έγινε πιο… ξεκάθαρος:

«Από εκείνο το σημείο ξέρεις τι να περιμένεις από τον διαιτητή. Μπορείς να περιμένεις ότι θα έβγαζε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε εμάς. Βρισκόμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ και γνωρίζετε καλά ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σαφώς και οι διαιτητές πρέπει να τιμωρούν τα τάκλιν, όμως τα άσχημα! Εγώ δεν είδα κάποιο άσχημο τάκλιν σήμερα. Όσον αφορά την ομάδα μου είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά των παικτών. Δούλεψαν πολύ για το θετικό αποτέλεσμα και τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς»!