Οι συνθέσεις στο Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Έβερτον στο “Etihad”, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται πάνοπλες στον δρόμο για τη νίκη. Δείτε τις επιλογές των Πεπ Γκουαρδιόλα και Ρόναλντ Κούμαν.



Οι συνθέσεις στο Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον

Με αρκετές αλλαγές τα «ζαχαρωτά», με τον Σίγκουρντσον να είναι στον πάγκο. Κλάασεν, Μιραλάς επίσης δεν ξεκινούν βασικοί, δεν είναι στην αποστολή ο Σάντρο Ραμίρεθ. Έχει την ευκαιρία να φτάσει τα 200 γκολ ο Γουέιν Ρούνεϊ και να γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης που τα καταφέρνει μετά τον Άλαν Σίρερ. Μάλιστα εάν δημιουργήσει γκολ της ομάδας του, θα φτάσει τον Φρανκ Λάμπαρντ στην δεύτερη θέση της λίστας με τις περισσότερες ασίστ στην λίγκα (102), μειώνοντας στις πέντε από τον Σεσκ Φάμπρεγας. Πρώτος ο Ράιαν Γκιγκς με 162.

Είχε δηλωθεί ίδια με αυτήν της πρεμιέρας η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τελικά ο Σανέ θα ξεκινήσει αντί του Ντανίλο.

 

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Σανέ, Κομπανί, Στόουνς, Οταμέντι, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Ζέσους, Αγουέρο

Στον πάγκο: Μπράβο, Στέρλινγκ, Μανγκαλά, Ντανίλο, Μπερνάρντο Σίλβα, Τουρέ, Φοντέν

Έβερτον: Πίκφορντ, Κιν, Γουίλιαμς, Γιαγκέλκα, Σνάινερλιν, Μπέινς, Γκέιγ, Χόλγκεϊτ, Ρούνεϊ, Ντέιβις, Κάλβερτ-Λιούιν

Στον πάγκο: Στεκέλενμπουργκ, Μαρτίνα, Μπέσιτς, Κλάασεν, Σίγκουρντσον, Μιραλάς, Λούκμαν