Αποχαιρέτησε και πήγε επίσημα Τουρκία ο Νασρί

Ο Σαμίρ Νασρί είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Αντάλιασπορ, στην οποία υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια. Συγκινητικό το μήνυμά του στο Twitter για την οριστική αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Σίτι.



Αποχαιρέτησε και πήγε επίσημα Τουρκία ο Νασρί

Ο Γάλλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην γειτονική Τουρκία, κίνηση που δείχνει την πορεία που έχει πάρει η καριέρα του τα τελευταία χρόνια.

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου έρχεται στο τέρμα του. Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάθε άτομο που συνεργάστηκα κατά την διάρκεια που δούλεψα στην Μάντσεστερ Σίτι. Σε ευχαριστώ Μάντσεστερ Σίτι. Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου. Όλα τα χρόνια περάσαμε κάποιες πολύ ωραίες στιγμές τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εξαιτίας σας η τροπαιοθήκη μου έχει δύο μετάλλια της Πρέμιερ Λιγκ, δύο Λιγκ Καπ και ένα Community Shield. Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό επιτελείο και γενικά στα άτομα που εργάζονται στα παρασκήνια.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο για την απίστευτη στήριξή του κατά την διάρκεια αυτών των ετών. Χωρίς εσάς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα τόσο ευλογημένο» έγραψε.