Το… έζησε και αυτό ο Ποτσετίνο

Δεν είναι μαθημένος σε ήττες μπροστά στο κοινό του, ιδίως στα λονδρέζικα ντέρμπι! Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έζησε να για να… νιώσει για πρώτη φορά την απογοήτευση του αρνητικού αποτελέσματος! Αυτό και άλλα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία προέκυψαν μετά το διπλό της Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ».   



Το… έζησε και αυτό ο Ποτσετίνο

Έτσι ήταν τα πράγματα, λοιπόν, μέχρι χθες! Ο Ποτσετίνο είχε αποδειχθεί άριστος «καπετάνιος» στα εντός έδρας λονδρέζικα ντέρμπι με την Τότεναμ. Ως επί το πλείστον… καθάριζε τις αντιπάλους του, ενώ στη χειρότερη οι φιλοξενούμενοι έφευγαν από το γήπεδο των «σπιρουνιών» με έναν βαθμό. Συνολικά, λοιπόν, η Τότεναμ του Ποτσετίνο μετρούσε 9 νίκες και 4 ισοπαλίες. Όλα αυτά μέχρι χθες, όπου οι πρωταθλητές του Αντόνιο Κόντε άλωσαν την- προσωρινή- έδρα της αντιπάλου και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς.

Και μιας και αναφερθήκαμε στον Κόντε αξίζει να αναφέρουμε το εξής: Αυτό ήταν το πρώτο ματς του Ιταλού από τον πάγκο της Τσέλσι που δεν χρησιμοποίησε όλες τις αλλαγές του! Σταμάτησε στις 2…

Επίσης, ο πρώτος σκόρερ της Τότεναμ στα έως τώρα παιχνίδια της στο Γουέμπλεϊ είναι… το αυτογκόλ! Το τέρμα που σημείωσε χθες άθελά του ο Μίτσι Μπατσουαγί ήταν το υπ’ αριθμόν 5 που ωφέλησε την Τότεναμ.

Τέλος, στα αρνητικά των «σπιρουνιών» συγκαταλέγεται ο Χάρι Κέιν! Ο Άγγλος φορ επιχείρησε 8 σουτ, τα περισσότερα που έχει κάνει σε ένα μόνο ματς της Πρέμιερ Λιγκ και απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!