Ντ. Κόστα: «Δεν με σεβάστηκε ο Κόντε»

Ο Ντιέγκο Κόστα… ξαναχτυπά! Σε νέα συνέντευξή του ο Ισπανός επιθετικός αναφέρθηκε στο περιβόητο γραπτό μήνυμα που του έστειλε ο Αντόνιο Κόντε και τον έθεσε εκτός ομάδας, τονίζοντας ότι ο ίδιος το εξέλαβε ως έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του!  



Ντ. Κόστα: «Δεν με σεβάστηκε ο Κόντε»

Η… σαπουνόπερα συνεχίζεται! Όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ο άσος της Τσέλσι «επιτίθεται» στον Αντόνιο Κόντε και τη συμπεριφορά του στο πρόσωπό του! Η κουβέντα αυτή τη φορά αφορούσε κυρίως το SMS που του έστειλε ο Ιταλός τεχνικός για να τον ενημερώσει ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του για την τρέχουσα σεζόν.

«Το μήνυμα του Κόντε; Ήταν μια στιγμή τρέλας! Μπορεί να συμβεί, αλλά για μένα ήταν έλλειψη σεβασμού. Πάντα ζητούσα να μιλήσω πρόσωπο με πρόσωπο με τον προπονητή και τη διοίκηση! Ποτέ δεν έστειλα γραπτά μηνύματα, επομένως αυτό δείχνει τι είδους άνθρωπος είναι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός επιθετικός και συνέχισε:

«Εάν κάτι με κάνει να στεναχωριέμαι για την όλη κατάσταση είναι οι οπαδοί, επειδή με στήριζαν συνέχεια, ακόμη και στις άσχημες στιγμές. Εάν έμεινα στην ομάδα για τρία χρόνια το έκανα για εκείνους και τα παιδιά στα αποδυτήρια, αφού ήμασταν πολύ δεμένοι. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμένα».

Εκτός της τεταμένης σχέσης του με την Τσέλσι, ο Ισπανός ρωτήθηκε επίσης για το σίριαλ της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η απάντησή του; «Έχω ήδη στο μυαλό μου που θέλω να παίξω και το έχω ξεκαθαρίσει. Η Ισπανία είναι η χώρα που μου ταιριάζει περισσότερο λόγω κλίματος και ανθρώπων. Αγαπώ τη Μαδρίτη, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να περιμένουμε».