Ψάχνει την… ανταπόδοση!

Στη Μάντσεστερ Σίτι δεν έχουν ξεχάσει το ανεπανάληπτο κάζο της περασμένης σεζόν στην έδρα της Έβερτον και απόψε (21/08, 22:00) ενώπιον του κοινού του «Etihad» θα επιδιώξουν να πάρουν εκδίκηση, συνεχίζοντας με το απόλυτο των νικών στο φετινό πρωτάθλημα.  



Ψάχνει την… ανταπόδοση!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπολογίζει πολύ την αντίπαλο! Δεν ξεχνά άλλωστε την ήττα της προηγούμενης περιόδου στην έδρα των «ζαχαρωτών» (4-0), η οποία μάλιστα καταγράφηκε ως η πιο βαριά της προπονητικής του καριέρας σε επίπεδο πρωταθλήματος! Με την πρέπουσα σοβαρότητα, λοιπόν, προετοίμασε τους «πολίτες», στοχεύοντας μοναχά στη νίκη! Ξέρει, άλλωστε, πως το… μέτριο ξεκίνημα των άλλων διεκδικητών – με εξαίρεση της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ- αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να περάσει από… πάνω. Η ομάδα του προέρχεται από τη νίκη της πρεμιέρας στο «σπίτι» της Μπράιτον (2-0) και σήμερα θα τα δώσει όλα για το 2 στα 2.

Όσον αφορά την Έβερτον, σταδιακά πιάνει ρυθμό και βγάζει καλό πρόσωπο στις επίσημες αναμετρήσεις της. Η νίκη στην πρεμιέρα επί της Στόουκ ήρθε δύσκολα (1-0), όμως ο Ρόναλντ Κούμαν είδε βελτιωμένη εικόνα στο επόμενο παιχνίδι με την Χάιντουκ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ! Βαρόμετρο στο αποψινό, όπως και στα ερχόμενα, ματς θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος είναι αποφασισμένος- όπως δήλωσε και ο Κούμαν- να αντιμετωπίσει το εχθρικό περιβάλλον που θα συναντήσει στο γήπεδο της Σίτι!

Στα αγωνιστικά νέα, ο Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ντελφ, Γκουντογκάν και στον νεοαποκτηθέντα Μεντί. Για τα «ζαχαρωτά» εκτός πλάνων έμειναν οι Μπάρκλεϊ και ΜακΚάρθι, ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε τον νεοαποκτηθέντα Γκίλφι Σίγκουρντσον να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Οταμέντι, Κομπανί, Στόουνς, Γουόκερ, Ντ. Σίλβα, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε, Μπ. Σίλβα, Ζέσους, Αγουέρο.

Έβερτον: Πίκφορντ, Μαρτίνα, Κιν, Γουίλιαμς, Μπέινς, Σνέιντερλιν, Γκέιγ, Ντέιβις, Κλάασεν, Σάντρο, Ρούνεϊ.