Εγκώμια Κομπανί σε Ρούνεϊ

Τα καλύτερα λόγια επεφύλαξε για τον επιθετικό της Έβερτον και άλλοτε αντίπαλό του στα ντέρμπι του Μάντσεστερ, Γουέιν Ρούνεϊ ο αρχηγός της Σίτι, Βενσάν Κομπανί.



Εγκώμια Κομπανί σε Ρούνεϊ

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός μίλησε για τον Άγγλο επιθετικό ενόψει του αυριανού (21/8) αγώνα στο «Έτιχαντ» ανάμεσα στους «πολίτες» και τα «ζαχαρωτά» που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής εξήρε την αξία του Ρούνεϊ, ενώ επανέφερε και πάλι στη μνήμη του το γκολ (3ο καλύτερο στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από σχετική ψηφοφορία) που είχε βάλει εναντίον της δικής του ομάδας το Φεβρουάριο του 2011, το οποίο είχε «σφραγίσει» τη νίκη της Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σίτι (2-1).

 «Ο Γουέιν έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει το πότε χρειάζεται να μπει στην περιοχή. Ακόμα και το γκολ που πέτυχε εναντίον της Στόουκ την περασμένη εβδομάδα, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που θα το έβαζαν. Έχει τον συγχρονισμό που απαιτείται, γρήγορη αντίληψη και γενικώς, διαθέτει πράγματα που τον κάνουν να ξεχωρίζει», ανέφερε αρχικά ο Κομπανί και ανατρέχοντας στο προ εξαετίας παρελθόν και το υπέροχο εκείνο γκολ του αυριανού του αντιπάλου, προσέθεσε:

«Οι κορυφαίοι επιθετικοί κάνουν κατά καιρούς απίστευτα πράγματα και εκείνο το τέρμα ήταν μία απόδειξη του ταλέντου που διαθέτει ο Γουέιν. Δεν μπορούσε να πιστέψω τι είχε βάλει, επειδή σε εκείνο το παιχνίδι τον είχα... του χεριού μου! Έπαιξα πολύ καλά εναντίον του, όμως έπειτα, έβαλε εκείνο το ανάποδο ψαλίδι και σκέφτηκα: «Ωω, έλα, αλήθεια τώρα»; Παρ’ όλα αυτά, τρέφω απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπο του Γουέιν»!