Κόντε: «Έχουμε την ίδια λαχτάρα με πέρυσι»!

Τον ίδιο πόθο για διάκριση που «έστεψε» την Τσέλσι πρωταθλήτρια Αγγλίας την περασμένη σεζόν, διέκρινε στους παίκτες του ο προπονητής των «μπλε», Αντόνιο Κόντε στο ντέρμπι του «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Τότεναμ, το οποίο και έληξε με νικήτρια (2-1) τη δική του ομάδα.



Κόντε: «Έχουμε την ίδια λαχτάρα με πέρυσι»!

Μιλώντας στα Μέσα μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στους συμπολίτες «spurs», ο Ιταλός τεχνικός των Λονδρέζων μην παραλείποντας να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν, επισημαίνοντας παράλληλα την πολύ σημαντική απουσία -ειδικά σε ένα τέτοιο ματς- του τραυματία Εντέν Αζάρ, σχολίασε:

«Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την εκπληκτική τους αφοσίωση στο σημερινό ντέρμπι, σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς, με έναν παίκτη, όπως ο Αζάρ, να είναι τραυματίας. Η Τότεναμ είναι πραγματικά, μία πολύ δυνατή ομάδα. Ωστόσο, οι παίκτες μου απέδειξαν ότι έχουν ακόμη στην καρδιά τους την ίδια λαχτάρα να παίξουν, όπως το έκαναν την προηγούμενη σεζόν που αναδειχθήκαμε πρωταθλητές», ενώ για το αν περιμένει κάποιες επιπλέον μεταγραφές μέχρι τη λήξη της θερινής περιόδου, απάντησε σχετικά:

«Ο σύλλογος προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό στις μεταγραφές και να βελτιώσει το ρόστερ μας, όμως σας μιλάω ειλικρινά, είμαι πολύ ευτυχής με τους ποδοσφαιριστές που έχω. Ακόμη και αν δεν έρθουν άλλες προσθήκες, είμαι ήδη έτοιμος να δουλέψω με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και να αντιμετωπίσω όλες τις αντίπαλες ομάδες».