Ποκετίνο: «Δύο σουτ, δύο γκολ η Τσέλσι»

Η αποτελεσματικότητα των δύο ομάδων θεωρεί ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο πως ήταν η ειδοποιός διαφορά στο λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα του, Τότεναμ και την Τσέλσι.



Ποκετίνο: «Δύο σουτ, δύο γκολ η Τσέλσι»

Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα στο «Γουέμπλεϊ» (το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα η Τότεναμ τη φετινή σεζόν) ότι η ομάδα του είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και ότι αν αγωνίζεται έτσι στο μέλλον θα πανηγυρίσει ουκ ολίγες επιτυχίες, γεγονός που, όπως τόνισε, δεν τον απογοητεύει για την ήττα από τους συμπολίτες «μπλε», παρά μόνο τον στενοχωρεί για το τελικό αποτέλεσμα. Ειδικότερα, σχολίασε:

«Η διαφορά μας με την Τσέλσι στο ματς ήταν πως εκείνη ήταν άκρως αποτελεσματική, γιατί με δύο σουτ που έκανε, έβαλε δύο γκολ. Αξίζαμε περισσότερα, εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ακόμα και αν είναι δύσκολο να αποδεχθούμε την ήττα. Κυριαρχήσαμε στον αγώνα, δημιουργήσαμε καλύτερες ευκαιρίες, όμως ήμασταν και λίγο άτυχοι σήμερα. Είμαι δυσαρεστημένος, όχι απογοητευμένος και πιστεύω ότι παίζοντας έτσι, θα κερδίσουμε πολλούς αγώνες».