Προβληματισμένος ο Μπενίτεθ

Απογοήτευση και προβληματισμός είναι αυτά που κυριαρχούν στο... μυαλό του Ράφα Μπενίτεθ, όχι μόνο για την εμφάνιση και δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Νιουκάστλ, αλλά και για τη χαμηλή κινητικότητα της διοίκησης στο θέμα των μεταγραφών.



Προβληματισμένος ο Μπενίτεθ

Ο Ισπανός τεχνικός έχει εκφράσει αρκετές φορές τα παραπονά του για την ελλιπή, κατά τη γνώμη του, ενίσχυση του έμψυχου υλικού του, ενώ μετά την ήττα της πρεμιέρας με την Τότεναμ ήρθε και η σημερινή (20/8) στην έδρα της Χάντερσφιλντ για να επιτείνει ακόμη περισσότερο τα ήδη υπάρχοντα ζητήματα που πρέπει να λύσουν οι «καρακάξες».

«Προφανώς και είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Έχουμε κάποια προβλήματα στην άμυνα, τα οποία και πρέπει να επιλύσουμε, ακόμη και αν διαθέτουμε πολύ λίγους ποδοσφαιριστές για να το κάνουμε. Τα πήγαμε καλά για λίγο χρονικό διάστημα, όμως δεχθήκαμε το γκολ, επειδή δώσαμε πολλή μεγάλη κατοχή μπάλας στους αντιπάλους. Μετά το γκολ, ήμασταν αρκετά θετικοί. Βρισκόμαστε προς το παρόν σε μία διαδικασία, από την οποία παίρνουμε μαθήματα», σχολίασε ο 57χρονος κόουτς μετά τη λήξη του αγώνα στο «Τζον Σμιθς» και αναφορικά με το θέμα των μεταγραφών, συμπλήρωσε:

«Θα δούμε τι θα γίνει και σε αυτόν τον τομέα. Απομένουν 11 ημέρες, όμως δεν βλέπω να έχουμε κλείσει κάποιους παίκτες και το να φέρουμε ορισμένους δεν θα είναι τόσο εύκολο».