Εκνευρισμένος με την κριτική ο Αμπράμοβιτς

Η διαρκής κριτική του προπονητή της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, αλλά και η στάση του κόσμου στο κομμάτι των μεταγραφών λέγεται πως έχει... κουράσει τον Ρώσο μεγιστάνα.



Εκνευρισμένος με την κριτική ο Αμπράμοβιτς

Ο αγγλικός Τύπος, επικαλούμενος πηγές στο περιβάλλον του συλλόγου, ισχυρίζεται πως από τον Αμπράμοβιτς ακούγεται και το επιχείρημα πως ο Κόντε συγκατάθεσε στις παραχωρήσεις των Μάτιτς και Τσαλόμπα, για να στηριχτεί το βασικότερο πως οικονομικά δεν είχε πρόβλημα ακόμη κι αν έχει βάλει 150 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές των Αλβάρο Μοράτα (60 εκ λίρες από Ρεάλ Μαδρίτης), Τιεμουέ Μπακαγιόκο (40 εκ λίρες από Μονακό) και Αντόνιο Ρούντιγκερ (30 εκ λίρες από Ρόμα).    

Πόσο μάλλον από την στιγμή που το ποσό αυτό μπορεί να μεγαλώσει περισσότερο, καθώς η Τσέλσι δεν έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της για φέτος, με τους Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους, Αντρέα Μπελότι της Τορίνο και Βίρτζιλ φαν Ντάικ της Σαουθάμπτον, να βρίσκονται ψηλά στην μεταγραφική λίστα, δεδομένου ότι υπάρχουν μικρά κενά στο ρόστερ των Λονδρέζων.