Ντεπάι: «Θα βοηθούσα τη δεύτερη χρονιά, αλλά δεν έπαιζα»

«Καρφί» για τον τρόπο αντιμετώπισης του από τον Ζοσέ Μουρίνιο άφησε ο Μέμφις Ντεπάι με δηλώσεις του στη «L' Equipe», αφού όπως τονίζει ο νυν παίκτης της Λιόν θα μπορούσε να βοηθησεί αρκετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν του δινόταν χρόνος συμμετοχής.



Ντεπάι: «Θα βοηθούσα τη δεύτερη χρονιά, αλλά δεν έπαιζα»

«Την πρώτη χρονιά δεν βοήθησα αρκετά» παραδέχτηκε ο Ολλανδός, αλλά τόνισε πως: «Αλλά πιστέυω πως χρειάζεσαι μια χρονιά για να πετύχεις στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι το πιο γρήγορο πρωτάθλημα στον κόσμο. Την δεύτερη (σσ χρονιά), είχα την αυτοπεποίθηση για να βοηθήσω αλλά δεν έπαιζα».

Ήταν εκείνη η περίοδος, που για τον 23χρονο εξτρέμ ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και στην ψυχολογία του όπως είπε. «Τότε είναι που κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και τον ρωτάς: 'Μήπως δεν είμαι τόσο καλός τελικα;' Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Για να παραμείνεις θετικός, πρέπει να είσαι πολύ δυνατός ψυχικά. Αυτή η εμπειρία με βοήθησε να ωριμάσω και μου είναι πολύ χρήσιμη πλέον».

Θυμίζουμε πως ο Ντεπάι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015  από την Αιντχόφεν έναντι 26.3 εκατομμυρίων λιρών, όμως ποτέ δεν δικάιωσε τις προσδοκίες των φιλάθλων των «κόκκινων διαβόλων», και εν τέλει πωλήθηκε στην Λιόν τον περασμένο Ιανουάριο έναντι 16 εκατομμυρίων λιρών.