Πιούλις: «Πρέπει να αποκτήσουμε ποιότητα, όχι ποσότητα»

Να μάθει από τα λάθη των προηγούμενων σεζόν θέλει ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να στοχέψει σε ποιοτικούς παίκτες που θα την ανεβάσουν επίπεδο και όχι απλά παίκτες για να καλύψουν κενά.



Πιούλις: «Πρέπει να αποκτήσουμε ποιότητα, όχι ποσότητα»

«Πρέπει να φέρουμε παίκτες που θα μας βελτιώσουν και θα μας κάνουν πιο ανταγωνιστικούς, αυτό χρειαζόμαστε. Πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 59χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα έπαιρνε πολλούς παίκτες που απλά έρχονταν για να καλύψουν κενά και τίποτα άλλο. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό».

Ο Ουαλός προπονητής δεν θεωρεί ιδιαίτερο πρόβλημα το να πορευτεί με ένα ρόστερ λιγότερων παικτών αρκεί φυσικά να ενισχυθεί η ομάδα του με τους παίκτες που χρειάζεται. «Ακόμα κι έχουμε μικρότερο ρόστερ πρέπει να έχουμε ποιότητα και παίκτες που θα βελτιώσουν την ομάδα, όχι παίκτες που απλά θα έρθουν για να πούν ότι έπαιξαν στην Πρέμιερ Λιγκ» είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του.