Η Γουότφορντ «καθάρισε» την Μπόρνμουθ

Μετά από ένα βαρετό πρώτο μέρος η Γουότφορντ έκανε μια τρομερή εμφάνιση στο «Vitality Stadium» και πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Μπόρνμουθ. Ρισάρλισον και Καπού τα γκολ, με αυτό του Γάλλου να είναι πραγματικά φανταστικό. Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Μάρκο Σίλβα στο Νησί, συνεχίζει να προβληματίζει επιθετικά η Μπόρνμουθ.



Η Γουότφορντ «καθάρισε» την Μπόρνμουθ

Στο πρώτο μέρος κυριάρχησαν οι άμυνες των δύο ομάδων, με τις ευκαιρίες τους να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η Μπόρνμουθ, που ξεκίνησε με τον Ντεφόε στον πάγκο, έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Φρέιζιερ γύρισε από αριστερά ο Γκόμες έδιωξε και ο Μπρίτος πρόλαβε να βάλει την προβολή στον επερχόμενο Αφόμπε διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Ο 24χρονος Κονγκολέζος επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής σε ακόμα μια φάση αφού στο 24' βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή αλλά είδε τον Γκόμες να αποκρούει το σουτ του. Η Γουότφορντ είχε και αυτή την μεγάλη στιγμή της στο πρώτο ημιχρόνο όταν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρισάρλισον «χόρεψε» τον Σμιθ, γύρισε την μπάλα όμως ο Γκρέι αστόχησε από κοντινή απόσταση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πιέσουν λίγο περισσότερο και να επιβάλουν το ρυθμό τους, με αυτή του Μάρκο Σίλβα να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 57' όταν ο Τσαλόμπα βρέθηκε απέναντι στον Μπέγκοβιτς όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Ό,τι δεν κατάφερε ο Άγγλος μέσος το πέτυχε στο 73ο λεπτό ο Ρισάρλισον που έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από γύρισμα του Γκρέι και μπέρδεμα στην άμυνα της Μπόρνμουθ. Οι «χόρνετς» ήλεγχαν το παιχνίδι και τρία λεπτά πριν τα 90 πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε το σούτ του Γκρέι μέσα από την περιοχή, ο Κούκ δεν έδιωξε αρκετά μακριά τη μπάλα που στρώθηκε στον Καπού, ο οποίος με ένα φοβερό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Βόσνιο τερματοφύλακα. Κάπως έτσι η Γουότφορντ πέτυχε την πρώτη εφετινή της νίκη, και παρθενική εκτός έδρας για τον Μάρκο Σίλβα στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Μπόρνμουθ «γνώρισε» την δεύτερη διαδοχική ήττα της και πρέπει να παρουσιαστεί πιο βελτιωμένη επιθετικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Μπόρνμουθ (Έντι Χάουι): Μπέγκοβιτς, Κούκ, Άκε, Σέρμαν, Άρτερ, Αφόμπε (60' Ντεφό), Ντάνιελς, Σμιθ, Κινγκ, Φρέιζιερ (78' Μουσέ), Άιμπ (60' Πιού)

Γουότφορντ (Μάρκο Σίλβα): Γκόμες, Μπρίτος, Πρέντλ, Άμραμπατ (82' Καμπασέλε), Κλέβερλι, Ρισάρλισον (80' Καπού), Τσαλόμπα (90' Γουότσον), Ντουκούρε, Γκρέι, Φεμένια, Χολέμπας