Εκτός 18άδας ο Έβανς, πιθανό «σημάδι» φυγής

Με τον Τζόνι Έβανς να μένει εκτός αποστολής παρατάχθηκε στο σημερινό (19/8) εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι η Γουέστ Μπρομ, γεγονός που «φουντώνει» ακόμη περισσότερο τα σενάρια περί απομάκρυνσής του από το «Χόθορνς».



Εκτός 18άδας ο Έβανς, πιθανό «σημάδι» φυγής

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων το τρέχον καλοκαίρι, με τις Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι να αποτελούν μέχρι στιγμής τους δύο συλλόγους που έχουν εκφράσει πιο «ζωηρά» το ενδιαφέρον τους.

Μετά δε την επίμονη προσπάθεια -αποτυχημένη έως τώρα- των «αλεπούδων» να τον αποκτήσουν, οι «πολίτες» φαντάζουν ως τον πιθανότερο επόμενο προορισμό του άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εφόσον βεβαίως ο Βορειοϊρλανδός σέντερ μπακ αποφασίσει να αφήσει τους «baggies».

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Έβανς έχασε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, λόγω ενός τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο, εκεί όπου η «Άλμπιον» επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 της Μπόρνμουθ, χάρη σε τέρμα του... φερόμενου ως αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας, Αχμέντ Χεγκαζί.