«Μπορούμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ»

Την πεποίθησή τους πως η Στόουκ μπορεί να τα πάει καλά στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ, εξέφρασε ο Ντάρεν Φλέτσερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «Potters». 



«Μπορούμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ»

Βέβαιος πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι με την Άρσεναλ το προσεχές Σάββατο (19/8), φαίνεται πως είναι ο έμπειρος μέσος της Στόουκ Σίτι, Ντάρεν Φλέτσερ.

Ο έμπειρος Σκωτσέζος διεθνής μέσος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στους κυπελλούχους Αγγλίας δηλώνοντας:

«Δεν μπορώ να περιμένω. Προπονηθήκαμε στο γήπεδο την Πέμπτη, ο αγωνιστικός χώρος είναι υπέροχος και φαντάζει ιδανικό μέρος για να παίξεις»ενώ αναφορικά με την καλή παράδοση που έχει η ομάδα του κόντρα σε εκείνη του Αρσέν Βενγκέρ, συμπλήρωσε:

«Η Στόουκ έχει πολύ καλή προϊστορία κόντρα στην Άρσεναλ και αν την συνδυάσουμε σωστά στο επερχόμενο ματς, τότε μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τρέχουσα σεζόν, με τον πρώην ποδοσφαιριστή των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Μπρομ, να ολοκληρώνει την συνέντευξή του λέγοντας:

«Τα πάντα είναι πιθανά στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, αλλά δεν υπάρχει και κάποιο που να μην μπορεί να κερδηθεί. Εμείς έχουμε αυτή την νοοτροπία και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, που είναι μια αναμέτρηση έντεκα εναντίον έντεκα. Αν κερδίσουμε αυτές τις μεμονωμένες μάχες και πιστέψουμε στους εαυτούς μας, όπως έκανα και στις προηγούμενές μου ομάδες, τότε μπορεί να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν» .