Πήρε Μπογκλ η Κάρντιφ

Τον 25χρονο κεντρικό επιθετικό, Ομάρ Μπογκλ απέκτησε για την επόμενη τριετία η Κάρντιφ από τη Γουίγκαν, με το ποσό της μεταγραφής του παίκτη να μην έχει ακόμη γνωστοποιηθεί.



Πήρε Μπογκλ η Κάρντιφ

Ο Άγγλος -με καταγωγή και από την Γκάνα- υψηλόσωμος (1.90μ.) φορ έχει περάσει κατά χρονολογική σειρά από τα μικρότερα κλιμάκια των Γουέστ Μπρομ, Μπέρμιγχαμ και Σέλτικ, ενώ στη Γουίγκαν και την Τσάμπιονσιπ πρόφτασε να αγωνιστεί μόλις για λίγους μήνες, και ειδικότερα, στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν, όταν προερχόμενος από την Γκρίμσμπι της Λιγκ 2 (πήρε μεταγραφή τον περασμένο Ιανουάριο) έπαιξε σε 14 αγώνες πετυχαίνοντας 3 γκολ, δίχως παρ’ όλα αυτά να καταφέρει να κρατήσει τους «λάτικς» στην κατηγορία.

Η σύντομη αυτή πορεία του, ωστόσο, προσέλκυσε τους πρωτοπόρους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές Ουαλούς να κινηθούν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, και έτσι, ο ποδοσφαιριστής να εξακολουθήσει να συμμετέχει στη δεύτερη επαγγελματική βαθμίδα των Άγγλων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σίτι, ο Μπογκλ επεσήμανε:

«Γνωρίζω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Κάρντιφ και τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Έχω μιλήσει και με τον προπονητή μου (σ.σ. Νιλ Γουόρνοκ) και είμαι ενθουσιασμένος από τα πλάνα που έχει για την ομάδα. Έχω ρυθμό, όρεξη για σκληρή δουλειά και ανυπομονώ να διασκεδάσω τους φιλάθλους μας σκοράροντας πολλά γκολ»!