«Φρούριο» θέλει ο Σίλβα το «Vicarage Road»

Σε ένα ποδοσφαιρικό «οχυρό» θέλει να μετατρέψει το γήπεδο της ομάδας του ο προπονητής της Γουότφορντ, Μάρκο Σίλβα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου με αφορμή την εντός έδρας ισοπαλία (3-3) της πρεμιέρας με τη Λίβερπουλ και ενόψει του εκτός έδρας αγώνα το Σάββατο (19/8) με την Μπόρνμουθ.



«Φρούριο» θέλει ο Σίλβα το «Vicarage Road»

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρήσει την πολύ καλή παράδοση που έχει στους... εντός των τειχών αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια της έως τώρα καριέρας του στους πάγκους (μόλις 2 ήττες σε 43 παιχνίδια ως γηπεδούχος στους 5 συλλόγους που έχει αναλάβει, ένας εκ των οποίων και ο Ολυμπιακός), δίχως παρ’ όλα αυτά, να αμελεί τις υποχρέωσεις του και στα παιχνίδια μακριά από το «Βίκαρατζ Ρόουντ».

«Προσπαθούμε να χτίσουμε ένα... φρούριο, να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό στην έδρα μας! Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε κάτι τέτοιο στο στάδιό μας και μπροστά στον κόσμο μας. Φυσικά, οι τρεις πόντοι είναι ίδιοι, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Όπως και να ‘χει, χρειαζόμαστε ένα ανταγωνιστικό σύνολο εντός και εκτός έδρας. Θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε πολύ δυνατοί και στους αγώνες μακριά από την έδρα μας», σχολίασε σχετικά ο 40χρονος κόουτς των «σφηκών».