Απέκλεισε ο Μπίλιτς την παραχώρηση Λανσίνι!

«Φρένο» στις όποιες σκέψεις της Λίβερπουλ για τον Μάνουελ Λανσίνι, ως αντικαταστάτη του Κουτίνιο, έβαλε με δηλώσεις του ο Σλάβεν Μπίλιτς τονίζοντας πως ο παίκτης περνάει καλά στη Γουέστ Χαμ και η παραμονή του στην ομάδα θα τον ωφελήσει μελλοντικά.



Απέκλεισε ο Μπίλιτς την παραχώρηση Λανσίνι!

«Μιλάω με τον Μάνουελ κάθε μέρα. Είναι πολύ χαρούμενος, νιώθει σαν στο σπίτι του εδώ και τον θέλουν όλοι. Το νιώθεις, το βλέπεις. Δεν χρειάζεται να μιλήσω μαζί του. Βλέπεις πως είναι ευτυχισμένος εδώ», είπε ο Κροάτης τεχνικός.

Ο προπονητής των «σφυριών» τόνισε παράλληλα, πως η παραμονή και μια ενδεχόμενη καλή χρονιά του Αργεντινού ποδοσφαιριστή μπορεί να αποτελέσει το «διαβατήριό» του για τον Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Μπήκε στην εθνική ομάδα της Αργεντινής παρόλο που είναι τραυματίας, τον κάλεσαν για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου. Οπότε ξέρει ότι αν παίζει εδώ στη Γουέστ Χαμ και κάνει μια καλή χρονιά, μπορεί να βελτιωθεί, να υπογράψει ένα καλύτερο συμβόλαιο με την ομάδα και να παίξει για την Αργεντινή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπίλιτς.