«Πάνοπλος» και αισιόδοξος για το... γκολ ο Πελεγκρίνο

Η ικανοποίηση που με την επιστροφή του Ράιαν Μπέρτραντ θα έχει όλο το έμψυχο υλικό στη διάθεσή του, αλλά και η πίστη πως η ομάδα του θα καταφέρει να βρει για παρθενική φορά τα αντίπαλα δίχτυα στο ερχόμενο ματς ήταν τα δύο βασικά σημεία της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.



«Πάνοπλος» και αισιόδοξος για το... γκολ ο Πελεγκρίνο

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ότι η... δυστοκία των «Αγίων» στην εντός έδρας πρεμιέρα και το 0-0 με τη Σουόνσι θα σταματήσει, εφόσον το σύνολό του δουλεύει κατά τον ίδιο σωστό, σύμφωνα με εκείνον, τρόπο και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ενώ δήλωσε χαρούμενος για την επάνοδο του Άγγλου διεθνούς μπακ που είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει από την αρχή στο ματς του Σαββάτου (19/8) στο «Σεντ Μέρις» απέναντι στα «σφυριά».

«Με τη Σουόνσι ήμασταν κατά 85% σωστοί, όμως μας έλειπε το 15% που αντιστοιχεί στη μεγαλύτερη δυσκολία που συναντά κανείς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και έχει να κάνει με το πως διασπάς μία άμυνα με 10 ποδοσφαιριστές πίσω από την μπάλα σε μικρό χώρο και με λίγο χρόνο για να σκεφτείς πως να δράσεις. Είμαστε, όμως, στο σωστό δρόμο και οφείλουμε να συνεχίσουμε κατά τον ίδιο τρόπο», ανέφερε αρχικά, ενώ για τον 28χρονο αριστερό οπισθοφύλακα συμπλήρωσε:

«Ο Ράιαν προπονήθηκε καλά και νομίζω ότι είναι σε θέση από πλευράς φυσικής κατάστασης να αγωνιστεί. Αυτά ήταν ευχάριστα νέα για εμάς, επειδή όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ».