Επιβεβαίωσε για Ζοχόρε η Χαλ

Σε επιβεβαίωση των φημών πως κινήθηκε για την απόκτηση του Κένεθ Ζοχόρε και πως η Κάρντιφ απέρριψε πρόταση 10 εκατομμυρίων λιρών για τα δικαιώματά του προχώρησε η Χαλ.



Επιβεβαίωσε για Ζοχόρε η Χαλ

Οι “τίγρεις” βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Αμπέλ Ερνάντες στον αχίλλειο (σ.σ ετοιμάζεται για μήνες εκτός, κάτι που έχει γίνει γνωστό ενώ αναμένεται να γνωστοποιηθεί και το ακριβές διάστημα της απουσίας), και προσπάθησαν να... στερήσουν τον Δανό από την άλλη ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Η απάντηση, ωστόσο, ήταν αρνητική.

Πρόκειται για ένα θέμα που έχει απασχολήσει σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κατατέθηκε πρόταση αφού πριν λίγο καιρό είχε φτάσει στα γραφεία του υποβιβασμένου από την Πρέμιερ Λιγκ συλλόγου προσφορά έξι εκατομμυρίων λιρών.

Δεν είχε τύχη εκείνη, δεν είχε και αυτή που ήταν ενισχυμένη με ακόμη τέσσερα εκατομμύρια, όπως είπε στέλεχος του συλλόγου στο “Sky Sports”, χωρίς να γίνεται για την ώρα γνωστό εάν θα επιδιωχθεί και τρίτη φορά ενδεχόμενη επίτευξη συμφωνίας.