Ενδιαφέρον για δίδυμο «φωτιά» η Γουλβς

Τον Τζόρνταν Ρόουντς της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και τον Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς έχει βάλει στο «στόχαστρο» η Γουλβς με στόχο να φτιάξει ένα από τα πιο δυνατά επιθετικά δίδυμα στην Τσάμπιονσιπ.  



Ενδιαφέρον για δίδυμο «φωτιά» η Γουλβς

Για να μετουσιωθεί όμως το ενδιαφέρον σε πρόταση για το «πακέτο», πρέπει οι «λύκοι» να βρούν τρόπο να τα βγάλουν πέρα με τους νόμους του Financial Fair Play, αφού έχουν ήδη ξοδέψει πάνω από 16 εκατομμύρια λίρες σε μεταγραφές και οι δύο επιθετικοί αναμένεται να στοιχίσουν περίπου άλλα 20.

Ο μεν Σκωτσέζος φορ θα κοστίσει περίπου 12 εκατομμύρια λίρες και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του θα αποχωρήσει μετά από μόλις 8 μήνες στο «Χίλσμπορο», ενώ ο δε Πορτογάλος θα κοστίσει άλλα 8 και θα αποχωρήσει μετά από έναν χρόνο στα «καναρίνια».

Την περασμένη σεζόν ο Ρόουντς μέτρησε 6 συμμετοχές χωρίς κάποιο τέρμα με την φανέλα της Μίντλεσμπρο πριν φύγει δανεικός στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ όπου σημείωσε 3 γκολ σε 18 συμμετοχές, με τις «κουκουβάγιες» να τον αγοράζουν τον Ιούλιο. Από την πλευρά του ο Ολιβέιρα αγωνίστηκε 28 φορές με τη φανέλα της Νόριτς και πέτυχε 11 γκολ.