Πέντε παίκτες σε... δεκαπέντε ημέρες θέλει ο Μπενίτεθ!

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά... πέντε ποδοσφαιριστές επιθυμεί να εντάξει το ερχόμενο δεκαπενθήμερο στο δυναμικό της ομάδας του ο προπονητής της Νιουκάστλ, Ράφα Μπενίτεθ.



Πέντε παίκτες σε... δεκαπέντε ημέρες θέλει ο Μπενίτεθ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», ο Ισπανός τεχνικός έχει εντοπίσει τους υποψήφιους «στόχους» που επιδιώκει να φέρει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κι αυτό που τον προβληματίζει είναι το αν θα προλάβει ο σύλλογος να τους φέρει στον αγγλικό βόρρα πριν την επίσημη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου στις 31/8.

Όπως αναφέρει η εν λόγω πηγή, ο 57χρονος κόουτς έχει ήδη εστιάσει στους Χοσέλου, Μίχαλ Πάζνταν και Κένεντι σε πρώτη φάση, ενώ η ταυτότητα των άλλων δύο αθλητών που φέρεται να τον ενδιαφέρουν, δεν έχει αποκαλυφθεί.

Ο Χοσέλου πρέπει να θεωρείται σχεδόν κλεισμένος, μιας και οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε πως ο Ισπανός φορ υποβάλλεται σήμερα (14/8) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όσον αφορά τον Κένεντι, ύστερα και από τον τραυματισμό του Ντάμετ στο ματς με την Τότεναμ, ο Μπενίτεθ φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς μία αξιόλογη προσθήκη στο αριστερό άκρο της άμυνας και για αυτό, προσανατολίζεται, όπως γράφεται, να ζητήσει τον δανεισμό του παίκτη από την Τσέλσι.

Για τον δε Πάζνταν, η Γιουνάιτεντ φαίνεται πως επιθυμεί την αγορά του από τη Λέγκια Βαρσοβίας, με τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό να λέγεται πως ενδιαφέρει επίσης, τις Κρίσταλ Πάλας, Γουέστ Μπρομ, μα και την ισπανική Ρεάλ Μπέτις.