Ρούνεϊ: «Υπάρχουν προσδοκίες από εμένα»!

Ξέρει καλά που βρίσκεται και τι περιμένει η ομάδα και ο κόσμος. Ο Γουέιν Ρούνεϊ επεσήμανε ότι έχει αντιληφθεί πλήρως τις απαιτήσεις που υπάρχουν από εκείνον στην Έβερτον και είναι πως είναι αποφασισμένος να… διαψεύσει τις κακές γλώσσες!  



Ρούνεϊ: «Υπάρχουν προσδοκίες από εμένα»!

Λίγες ημέρες μετά το γκολ που σημείωσε και χάρισε τη νίκη στα «ζαχαρωτά» επί της Στόουκ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, ο Άγγλος επιθετικός αναφέρθηκε στην απόφασή του για το μεγάλο… comeback στο «Γκούντισον Παρκ»!

«Υπάρχουν πολλές προσδοκίες με την επιστροφή μου. Υπήρχαν οπαδοί που πίστευαν ότι δεν ήμουν αρκετά καλός πλέον για να γυρίσω στην Έβερτον. Είναι, όμως, στο χέρι μου να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος», είπε ο πολύπειρος επιθετικός και συνέχισε:

«Θα μπορούσα να είχα πάει σε άλλη ομάδα, να έβγαζα το πόδι μου… από το γκάζι και να έβλεπα τα τελευταία μου ποδοσφαιρικά χρόνια να περνούν. Να επιστρέψω, όμως, στην Έβερτον; Προϋπέθετε ότι έπρεπε να ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση! Πρόκειται για την ομάδα που μεγάλωσα υποστηρίζοντάς την, την ομάδα που θέλω πολύ να παίξω. Θέλω να τα πάω καλά»!

Στη συνέχεια της αποκάλυψής του ότι είχε δεχτεί προτάσεις από άλλους συλλόγους, ο Ρούνεϊ… προσέθεσε ότι ήταν και ανώτερες οικονομικά: «Το είπα και τη μέρα της παρουσίασής μου, υπήρξαν πολλές προσφορές από συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ και του εξωτερικού, οι οποίες από οικονομικής άποψης ήταν καλύτερες για εμένα. Ανέκαθεν, όμως, ήμουν ένας άνθρωπος που ήθελε να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό επηρέασε την απόφασή μου, όχι τα χρήματα. Για αυτό επέλεξα να επιστρέψω. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Ρόναλντ Κούμαν».